adjungeret: enhver erstatning umaltet korn eller kan gære ingrediens til bryg. I ekstrakt brygning dette er ofte simple sukkerarter såsom melasse, brun sukker, honning, osv …

ale: en generisk betegnelse for øl produceret af overgæret (dvs. ved hjælp af ale gærstammer) ved temperaturer højere end pilsner gæring temperaturer.

flaske-condition: øl kulsyreholdige naturligt i flasken ved priming.

dextrose (eller majs sukker): en monosaccharid bruges almindeligvis til prime flaskeholdere betingelser øl.

tørret maltekstrakt: maltekstrakt i en tørret pulverform (ofte kaldet DME). Bliver meget klistret og vil klumpe hurtigt, når de udsættes for fugtighed. Pleje er nødvendig, når der hældes ind i en varm brewpot at undgå damp. Opbevar ubrugt DME i en stram forseglet, cool & tørt miljø.

humle: blomsterne eller kegler i den kvindelige humleplante anvendes i brygning til at bibringe smag og bitterhed. Disse kan anvendes hel, eller i form af pellets.

Irsk mos: en rød tang indsættes i slutningen af ​​kogeprocessen at hjælpe med øl klarhed.

pilsner: (n.) enhver øl produceret af bunden gæring. (V.) Aging øl ved kold-opbevaringstemperaturer.

flydende maltekstrakt: maltekstrakt i flydende form (ofte kaldet LME). Meget ond og klistret, ofte anbefales, at du varme LME før hælde for at mindske viskositeten.

oprindelige tyngdekraft (OG): dette er densiteten af ​​en urt før den går gennem nogen fermentering. Målingen fortæller dig mængden af ​​faste stoffer, der er i en urt med henvisning til den i rent vand ved en bestemt temperatur (som gives værdien af ​​1,000 SG).

primær gæring: den første fase af gæring, hvor sukker omdannes til ethanol og kuldioxid.

rack: at flytte øl fra en beholder til en anden, typisk fra en primær til sekundær fermentor for at adskille øl fra de faste stoffer, der falder ud af opløsning under den indledende fermentering periode.

omstikning sukkerrør: et plastrør med en buet ende, som er fastgjort til en slange og bruges til at sifon bryg. Den buede ende forbliver over de faste stoffer, når den sænkes til bunden af ​​en fermentor og hjælper med at forlade sediment bag.

sekundær gæring: den anden, langsommere fase af gæring, der finder sted efter primær gæring har tvunget faste stoffer ud af opløsningen, og bryg er martret til en lukket bin (den “sekundære fermenter”).

massefylde (SG): en måling, der repræsenterer densiteten af ​​en væske ved en specificeret temperatur. Rent vand er givet en værdi på 1,000 SG på 39 ºC (4 ºC). Denne måling er meget brugt i brygning for at overvåge forskellige processer fra kogende hele gæring.

terminal tyngdekraft (ofte kalder endelige tyngdekraft): en term, der anvendes til at definere den vægtfylde efter en øl er gæret og alderen korrekt. Et synonym der er almindeligt anvendt er endelig tyngdekraft eller FG.

urt: den søde løsning skabt ved kogning malt, humle og vand. Det er højt indhold af sukker og gærer, når der tilsættes gær.

gær: En encellet organisme af slægten Saccharomyces. Under gæringen, gær konvertere sukker til alkohol og kuldioxid.